Reviu els millors moments de l’ISEA2022 Barcelona
Co-organitzat per Hac Te i impulsat per la UOC, l’ISEA2022 Barcelona, la 27a. edició del Simposi Internacional d’Art Electrònic, ha reunit una comunitat de més de 750 experts en art, ciència i tecnologia, així com els artistes digitals nacionals i internacionals més pioners a través de quatre exposicions que s’allargaran durant les setmanes vinents. Alhora, la ciutadania de Barcelona i del territori català ha pogut conèixer de primera mà múltiples activitats, tallers, xerrades o performances, entre els quals el primer espectacle de drons a Barcelona.
Amb la voluntat de recollir aquest pòsit i contribuir a la difusió de la cultura i arts digitals, l’Institut Ramon Llull i Hac Te, co-organitzadors de l’ISEA2022, han impulsat l’enregistrament dels continguts oferts durant aquest simposi, que s’aniran publicant al llarg del juliol i agost al canal de Youtube d’Hac Te.
Fruit d’aquesta col·laboració, tant si us vau perdre l’ISEA2022 com si voleu reviure’l, ara podeu veure aquest repàs audiovisual pels moments més destacats d’aquest esdeveniment que ha convertit Barcelona en la capital de l’art electrònic.
Visita les exposicions de l’ISEA2022 Barcelona i gaudeix d’activitats obertes al públic
L’ISEA2022 Barcelona ha reunit una esplèndida i extensa mostra de peces que treballen l’encreuament entre art, ciència i tecnologia, amb més de vuitanta obres, algunes de les quals es podran visitar durant les setmanes vinents.
Concretament, el centre d’arts Santa Mònica presenta l’exposició principal de l’ISEA2022 Barcelona, “La irrupció“, fins al 21 d’agost.
En paral·lel, el Recinte Modernista de Sant Pau allargarà la mostra “Possibles” fins al 30 de juny.
Mentre que La Capella ho farà fins al 28 d’agost amb “El que és possible i el que no“.
I juntament amb aquestes tres exposicions a Barcelona, Cal Massó (Reus) és la seu de l’exposició “Beep Collection: Origins“, que es pot veure fins al 23 de juliol.
En paral·lel, tant a Barcelona com a la resta del territori català encara hi ha programades múltiples activitats en el marc de l’Extended Program de l’ISEA2022 Barcelona, obertes a la ciutadania. Aquestes activitats s’han fet en col·laboració amb una cinquantena d’entitats de Barcelona i Catalunya provinents de diferents àmbits (científic, museístic, artístic i educatiu), amb l’objectiu de fer accessible la cultura digital a la ciutadania. L’Extended Program es pot consultar en aquest enllaç.
L’ISEA2022 Barcelona ha estat organitzat per la UOC en col·laboració amb el Hub d’Art, Ciència i Tecnologia (Hac Te), el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), el Santa Mònica, el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), la NewArtFoundation, l’Ajuntament de Barcelona —per mitjà de Barcelona Ciència i Universitats i l’Institut de Cultura—, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Institut Ramon Llull. La ciutat que succeirà Barcelona serà París, on se celebrarà aquest simposi el 2023.