Presenta el teu projecte a Sónar+D

by | febr. 2, 2023

Sónar+D

Sónar+D

Sónar+D es suma a la celebració del 30è aniversari de Sónar amb una convocatòria extraordinària de projectes artístics i tecnològics dirigida a artistesestudiscol·lectius i organitzacions que treballen en la intersecció entre l’art, la tecnologia, la ciència i la societat.

Poden presentar-se projectes i idees dels àmbits del so, la música, la Intel·ligència Artificial (AI), la Web3, l’art new mediatecnologies immersives com la realitat virtual (VR) o la realitat augmentada (AR), el disseny i la creació digitals i més.

Els projectes seleccionats es presentaran a Barcelona davant els milers d’assistents al festival, que es celebrarà els dies 15, 16 i 17 de juny de 2023.

La data límit per presentar la teva proposta és el diumenge 26 de febrer.

A més, Sónar+D actualitza enguany els seus formats, espais i continguts per a què qualsevol projecte o idea pugui tenir el seu lloc i fer ús de l’altaveu que la trobada oferirà a Barcelona.

Si consideres que el teu projecte, idea, prototip o producte té cabuda a Sónar+D, volem que formis part de la celebració més gran del talent a Barcelona, per tal de continuar posicionant la ciutat com a un dels principals hubs a escala global per a les comunitats de l’art, la ciència i la tecnologia.

Pots presentar el teu projecte a través d’aquest formulari abans del diumenge 26 de febrer.

Comparteix: