Ja pots veure el 2nd Summit on New Media Art Archiving celebrat a Barcelona

por | Ago 8, 2022

2n Summit on New Media Archiving / Luis Camargo

En el marc del lISEA2022 Barcelona, el passat juny el MACBA es va convertir en la seu d’una destacada cimera internacional sobre arxius, el Second Summit on New Media Art Archiving. Aquesta cimera ha servit com a incubadora d’idees innovadores, tècniques de producció i desenvolupament d’infraestructures, així com per ajudar a connectar persones amb idees afins en un esforç per crear un enfocament unificat per resoldre el complex problema de preservar la història de l’art dels nous mitjans.

Amb la voluntat de recollir aquest pòsit i contribuir a la difusió de la cultura i arts digitals, l’Institut Ramon Llull i Hac Te, co-organitzadors de l’ISEA2022, han impulsat l’enregistrament dels continguts oferts durant aquest simposi, que s’aniran publicant al llarg del juliol i agost.

Ara, pots recuperar totes les sessions del Second Summit on New Media Art Archiving al nostre canal de Youtube d’Hac Te.

A més, també pots recuperar la taula rodona celebrada durant el simposi on es van compartir opinions al voltant del futur d’ISEA, esdeveniment que s’ha celebrat en una vintenta de països de tot el món.

 

 

Comparteix: