Nova convocatòria per projectes col·laboratius d’art i ciència

por | Mar 13, 2023

Ruido e / Projecte de Sílvia Zayas

Ruido e / Projecte de Sílvia Zayas

Des de la Fundación Daniel y Nina Carasso s’ha obert una nova edició de la convocatòria ‘Componer saberes’ per a imaginar i construir futurs sostenibles. Un programa amb el qual es promouen projectes basats en la col·laboració entre artistes, investigadors de qualsevol disciplina científica i la ciutadania per a abordar els reptes ecosocials del present.

La complexitat dels reptes que afecten les nostres societats avui requereix una imaginació capaç de concebre mons desitjables, una producció transdisciplinar de coneixement i una ciutadania activa i vibrant que participi en la recepció, generació i ús de sabers compartits.

Aquest és el punt de partida d’aquesta convocatòria, que s’inscriu en el programa “Art, Ciència i Societat” i a través de la qual es busca promoure projectes on la comunitat artística i científica col·laborin l’una amb l’altra i s’obrin a la ciutadania, permetent noves articulacions entre els dos grans “relats” sobre el món, el científic i l’artístic. La convocatòria estarà oberta fins al 27 d’abril de 2023.

Pots consultar les bases aquí.

Juntament amb la Fundación Daniel y Nina Carasso i la UOC, des de 2022 Hac Te articula una xarxa d’àmbit estatal que promou la col·laboració entre agents de tot el territori en les interrelacions entre Arts, Ciència, Tecnologia i Societat (ACTS), sota el nom de ‘RED ACTS’.

Comparteix: