S’obren les beques ISEA2022 Barcelona en suport a la creació artística

por | Feb 19, 2022

ISEA2022 Barcelona en col·laboració amb la NewArtFoundation i Hac Te, i amb la participació de la Fundació Privada ReddisFundació SoriguéDKV SegurosFundación Ernesto Ventós / International Nasevo Prize i .BEEP { collection;}, ha anunciat les convocatòries de cinc beques de producció i investigació de peces artístiques en l’àmbit de la confluència entre l’art, la ciència i la tecnologia.

El resultat d’aquestes beques serà exposat en l’entorn d’ISEA2022 Barcelona, la 27a edició del Simposi Internacional d’Arts Electròniques, que tindrà lloc del 10 al 16 de juny. Es tracta d’un esdeveniment d’escala internacional, consolidat com a punt de trobada per a artistes, científics, tecnòlegs i teòrics on compartir la seva recerca, prototips, desenvolupaments tecnològics o treballs artístics vinculats a la ciència i la tecnologia.

 

Bases de cada convocatòria

Cada artista o grup de col·laboració es podrà presentar a cadascuna de les cinc beques, sempre que reuneixi els requisits específics de les convocatòries, que tenen criteris i bases específiques en cada cas. 

Les bases de les quatre convocatòries es poden consultar en els següents enllaços: 

A més del suport econòmic, els projectes becats també podran comptar amb l’ajut i assessorament dels centres associats a Hac Te, institucions catalanes de referència en els seus respectius àmbits.

 

Terminis de la convocatòria

El termini de recepció de propostes per a totes les beques a excepció de la beca del DKV Seguros conclourà el 10 de març de 2022 a les 23:59 (UTC + 1h). El resultat del procés de selecció s’anunciarà 15 de març de 2022.

En el cas de la beca DKV Seguros, el termini de recepció de propostes es tancarà el 20 de març de 2022 a les 23:59 (UTC + 1h) i l’anunci del resultat del procés de selecció serà el 22 de març de 2022.

En tots els casos, els projectes seleccionats hauran d’estar completats el 15 de maig del 2022 per possibilitar la seva exhibició en el marc d’ISEA2022 Barcelona.

Per a dubtes i consultes, podeu contactar amb Vicente Matallana a través de l’email: beques@newartf.org

Comparteix: