Una cinquantena de presentacions institucionals a l’ISEA2022 Barcelona

by | Jul 14, 2022

Durant l’ISEA2022 Barcelona, al voltant d’una cinquantena d’institucions i entitats d’arreu del món, tan públiques com privades, han compartit les seves experiències al voltant de les interseccions entre arts, ciència i tecnologia. Al llarg de tres dies, s’han abordat temàtiques com la construcció de xarxes i comunitats, el patrimoni cultural en les arts digitals o la contribució de la creativitat en conjunt amb el coneixement cientifico-tècnic a l’hora d’abordar reptes com el canvi climàtic.

Amb la voluntat de recollir aquest pòsit i contribuir a la difusió de la cultura i arts digitals, l’Institut Ramon Llull i Hac Te, co-organitzadors de l’ISEA2022,  han impulsat l’enregistrament dels continguts oferts durant aquest simposi, que s’aniran publicant al llarg del juliol i agost al canal de Youtube d’Hac Te.

Ara pots recuperar les presentacions institucionals que van tenir lloc durant l’ISEA2022 Barcelona en aquesta llista de Youtube:

En el marc d’aquestes xerrades, Pau Alsina (UOC), Carme Fenoll (UPC) i Lydia Sanmartí (ICFO) van presentar el nou hub d’Art, Ciència i Tecnologia de Barcelona, Hac Te. Pots recuperar la presentació en el següent enllaç:

Comparteix: